Колеги паля сутринта и единия фар за късите не бачка, някой някакви идей има ли защото тези дни съм супер зает и немога да ходя до сервиз. Да не би проблема да е защото винаги паля на светнати фарове, в смисъл не ги гася от врътката?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Единият фар отказа!?
Collapse
X
-
Трябва да знаеш модела на крушката Н?(хб3-пише по нагоре) незнам номера за твоя модел!
Сменява се лесно!Развиваш капачката на фара - вадиш буксата - има едни метални кукички, които държат крушката откчаш ги и тогава вадиш крушката Като махнеш старата крушка,запомни как си я извадил без да я въртиш - така сложи новата ,щото има бразди които трябва да си паснат с тези във фара .... ианче ще свети на където си иска ,но не и на пътя!
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40Трябва да знаеш модела на крушката Н? незнам номера за твоя модел!
Сменява се лесно!Развиваш капачката на фара - вадиш буксата - има едни метални кукички, които държат крушката откчаш ги и тогава вадиш крушката Като махнеш старата крушка,запомни как си я извадил без да я въртиш - така сложи новата ,щото има бразди които трябва да си паснат с тези във фара .... ианче ще свети на където си иска ,но не и на пътя!Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Явно този модел е с крушки, които нямат значение как са завъртени! Значи е още по-лесно слаганетоГТВ/Spider ми е малко непознат та си пиша наизуст
Comment
-
Е как няма да се справиш с тия съвети и идеи дето ти дадоха запознатите колеги
Само аз дето те пообърках малко,но нищо
Comment
-
колега няма да намериш такава крушка по бензиностанциите. само в магазините за авточасти. даже ми се е случвало един мармот в ЕКО да ми обяснява как такава крушка нямало по принцип и съм се объркал!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
Comment