Известие

Collapse
No announcement yet.

Единият фар отказа!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Единият фар отказа!?

Колеги паля сутринта и единия фар за късите не бачка, някой някакви идей има ли защото тези дни съм супер зает и немога да ходя до сервиз. Да не би проблема да е защото винаги паля на светнати фарове, в смисъл не ги гася от врътката?

а дали не ти е изгоряла крушката а?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Търтея е прав
      а може и само с раздвижване да се оправи....случвало ми се е преди.....преди ксенона
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

абе на хб3 тредно ще се разкачи куплунга ама няма невъзможни неща

и колега моля те не пиши идеи с и кратко че се изприщвам и ми става лошо

Comment

Proper в какъв смисъл с раздвижване? А ако е изгоряла крушката аз мога ли да си я смена сам при положение че не съм много кадърен в тая област, а тая крушка неква специална ли е или? А ако отида до някоя бензиностанция някой там може ли да ми я смени?

Comment

Трябва да знаеш модела на крушката Н?(хб3-пише по нагоре) незнам номера за твоя модел!
            Сменява се лесно!Развиваш капачката на фара - вадиш буксата - има едни метални кукички, които държат крушката откчаш ги и тогава вадиш крушката Като махнеш старата крушка,запомни как си я извадил без да я въртиш - така сложи новата ,щото има бразди които трябва да си паснат с тези във фара .... ианче ще свети на където си иска ,но не и на пътя!
            Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40
              Трябва да знаеш модела на крушката Н? незнам номера за твоя модел!
              Сменява се лесно!Развиваш капачката на фара - вадиш буксата - има едни метални кукички, които държат крушката откчаш ги и тогава вадиш крушката Като махнеш старата крушка,запомни как си я извадил без да я въртиш - така сложи новата ,щото има бразди които трябва да си паснат с тези във фара .... ианче ще свети на където си иска ,но не и на пътя!
              изобщо не си прав в случая

Comment

Явно този модел е с крушки, които нямат значение как са завъртени! Значи е още по-лесно слагането ГТВ/Spider ми е малко непознат та си пиша наизуст
                Alfa156 Against All

Comment

Колеги успях! То лесно било - крушката е Plilips HB3 9005PR, остава утре да намеря такава отнякаде, надявам се по бензиностанциите да има.

Comment

Е как няма да се справиш с тия съвети и идеи дето ти дадоха запознатите колеги
                    Само аз дето те пообърках малко,но нищо
                    Alfa156 Against All

Comment

колега няма да намериш такава крушка по бензиностанциите. само в магазините за авточасти. даже ми се е случвало един мармот в ЕКО да ми обяснява как такава крушка нямало по принцип и съм се объркал!
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

прав е колегата че такива крушки няма по бензиностанциите, а само по магазините. цената мисля беше 15-16лв.
                        gtv 2.0t.s.

Comment

намерих

Намерих в първото мизерно магазинче за авточасти в съседния блок в което никога до сега не ми се беше налагало да вляза. Купих направо 2 за по 12 лева бройката на няква марка Narva или нещо такова. Свети 1 към 1 със стария Филипс. Ако на някой му трябва мога да му кажа адреса.

Comment

аххахах
                            наш кога нарва и филипс светят еднакво

Comment

Знам да, в момента и за в бъдеще

Comment

Working...
                              X